Avís Legal i Política de Privacitat

Aquesta Política de privacitat indica la manera en què Buda Business Data Software S.L. recopila, utilitza, processa, manté, protegeix i divulga les Dades personals que obtenim, o que pot proporcionar a través d’aquest lloc web, www.net2rent.com. Business Data Software S.L. com a titular d’aquest lloc web www.net2rent.com es compromet a protegir i mantenir la privacitat de la teva informació personal de conformitat amb Reglament General de protecció de dades UE 2016/679. Mantindrem segura i confidencial tota la informació personal i confidencial que puguis proporcionar-nos a través de les funcionalitats de el formulari de la pàgina web.

En funció de el marc legal i de les nostres polítiques internes de Seguretat de la Informació podem actualitzar aquesta Declaració per reflectir els canvis i així protegir millor les teves dades personals i la teva privacitat.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En nom de Business Data Software SL tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licita, així com facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i / o productes de la teva interès.

Per quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les teves dades, seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació el servei.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

A l’accedir a aquest lloc web i enviar les teves dades personals a través dels formularis d’entrada de dades, reconeixes expressament que has llegit, entès i acceptes tots els termes d’aquesta Política i que has atorgat el seu consentiment per processar les seves dades personals, segons el disposen les lleis, reglaments i polítiques aplicables.

La base legítima és el consentiment de la persona interessada. Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas està obligat a facilitárnoslo. Però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat de l’servei sol·licitat. Així mateix, ens assegura que totes les dades que ens sol·licita són certes, veraces, pertinents i actualitzats per a la finalitat de la qual els demana.

A què destinataris es comuniquen les seves dades?

No cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades personals.

Quins són els drets quan ens facilita les seves dades?

Els titulars de les dades personals obtingudes podran exercir els seus drets de protecció de dades personals (accés, rectificació, oposició, supressió, limitació a el tractament i portabilitat) dirigint una comunicació per escrit a el domicili social de Business Data Software SL (informació en contacta amb nosaltres ) o a l’correu electrònic rgpd@net2rent.com en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document d’identificació equivalent. Disposa de models, formularis i més informació sobre els drets en www.aepd.es

Puc retirar el consentiment?

Tens la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat especifica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Seguretat i actualització de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar els teus drets personals, t’informem que Business Data Software S.L ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per evitar la seva alteració, pèrdua i / o tractament o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix. Les dades personals són tractades amb el màxim zel per tot el nostre personal en qualsevol fase dels serveis prestats. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les dades, excepte en els casos legalment previstos, o en què el beneficiari no els actualitzi correctament.

Contacta amb nosaltres

Business Data Software S.L.
Edificio @Sant Cugat Business Park.
Avda. Via Augusta, 15-25
08174 Sant Cugat del Vallés
Barcelona – Espanya

Parlem?

Omple aquest formulari i contactarem amb vosaltres

Política de Privacitat

En virtut del que s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en el present Formulari, consent de manera expressa a Buda Business Data Software S.L. el tractament de les seves dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis.

Les dades s’inclouran en un fitxer automatitzat de Buda Business Data Software S.L. que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vostè podrà exercitar conforme a la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a Buda Business Data Software S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: Buda Business Data Software S.L. , amb direcció en Edifici @Sant Cugat Business Park. Av. Via Augusta, 15-25 08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona – Espanya.